Herhaalrecepten – Apotheek De Laar – Arnhem

Apotheek De Laar

Apotheek De Laar

Apotheek De Laar in Arnhem biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Herhaalrecepten

Met MijnGezondheid.net regelt u eenvoudig en snel online uw gezondheidszaken via de apotheek. Zo heeft u 24 uur per dag inzicht in uw medicatieoverzicht en stelt u heel gemakkelijk online een vraag aan uw apotheker.

Ontbreekt er iets in uw medicatieoverzicht. Dan kunt u dit via MijnGezondheid.net doorgeven aan uw apotheek. Zo zorgen we er samen voor dat het overzicht volledig is. Heeft u een afspraak bij een specialist of gaat u op reis? Print dan zelf uw medicatiepaspoort.

Als uw medicijnen bijna op zijn, bestelt u ze eenvoudig online via MijnGezondheid.net. U hoeft hiervoor niet de deur uit.

Mijngezondheid.net bied ook de mogelijkheid om via een beveiligde verbinding online vragen te stellen aan de apotheek.

MedGemak

MedGemak is een aanvulling op het patiƫntenportaal Mijngezondheid.net. Daarom dient u zich eerst aan te melden voor Mijngezondheid.net voordat u de app kunt registreren.